Natuurdagboek Mei ’83

Bladerend in mijn uit die dagen daterend dagboek, kwam ik dit tafereeltje tegen.

Dat is ’t voordeel van het vastleggen van herinneringen in praatjes en plaatjes; alles staat je dan weer scherp voor de geest. Ik; jong, lenig en volop in het haar en Janneke hoogzwanger van onze tweede… We waren er even tussenuit in een geleende caravan, waarbij het uitgerekend op die dagen vaak en langdurig pijpenstelen regende.

dagboek'83

Datgene wat ik dan tussendoor aan natuurimpressies opdeed, verwerkte ik – terwijl die regen alsmaar bleef roffelen op het caravandak- op een collage-achtige manier met knipsels, plaksels en tekeningetjes tot een zelfgemaakt soort Rien Poortvlieterig-boekwerk.

Wat ben ik blij dat ik zo nog es lekker kan terugbladeren….

One thought on “Natuurdagboek Mei ’83

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s