Prutsplas….

Zo, ik heb vanavond wat digitaal aangekliederd en geprobeerd om eens iets aquarel-achtigs te maken, hetgeen is uitgemond in een wat surrealistisch aandoend ochtendstond-landschap. Echt ontevreden ben ik er niet over maar toch is het fantasie-schilderijtje me – achteraf gezien – niet Hollands genoeg. Op een of andere manier oogt het als het een plaat met Japanse en Zweedse  invloeden door het bonsai-achtig boompje en een soort midzomernachtsfeer waarin eerder het Noorderlicht lijkt door te breken dan een waterig kikkerland-zonnetje.

Toch hééft die zuurstokzweem óók wel weer iets. Hmm.. ik laat ‘ m toch maar even zien.

waterpaint copy

One thought on “Prutsplas….

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s