Sneeuw hoeft niet meer …

 

Natuurlijk zit er niemand meer op sneeuw te wachten, zeker niet bij de fijne kwikstanden die we momenteel meemaken.

Maar ik was er in februari nog helemaal klaar voor toen er  voor dit gebied flinke sneeuwval was aangekondigd waarbij  ik hoopte een roodborst tussen decoratief vallende vlokken te kunnen vastleggen. Helaas viel de sneeuw ’s nachts en kwam het er dus niet van. Ik maakte er daarom bij wijze van alternatief toen maar een geschilderd plaatje van zoals ik het me ongeveer had voorgesteld.

 

Roodborstpaint copy

2 thoughts on “Sneeuw hoeft niet meer …

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s