Nietjes ..

nietjes c

3 thoughts on “Nietjes ..

  1. Ik was je niet vergeten, hoor. Ik lag in het ziekenhuis. Bovendien ga ik niet meer elke dag al die blogjes langs. Het leven is te kort! Maar ik blijf je nog volgen! Zonder jouw mooie Groningse dingetjes kan ik niet(jes)! šŸ˜‰

  2. Hi
    Prettig gedicht doet me denken aan mijn man die voor me ook gaat shoppen nooit thuis komt met wat ik nodig heb ik kijk naar zijn gezicht hij zegt dan ” sorry” Het Kerstmis licht was zo mooi het liet me boodschap doen vergeten,By the way wat gaan we eten ? Het wordt rijst schat want je hebt de aardappels vergeten !!.
    Geertje Dykstra
    australia

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s