Back in the air ..

Na een lange, té lange break die door allerlei omstandigheden tot stand kwam, lijkt mij de drempel tussen ’13 en ’14 een mooie plek om een her-doorstart met  ‘Krijnsels’ te maken. De site zelf is ook aangepast en uitgebreid met natuurvideo-clips, dichtwerk of wat daar voor moet doorgaan en een nieuw -al wat langer bestaand – archeologisch interessegebied ; ‘bodemvondsten’.  Enfin..bekijk het allemaal maar eens.

Ik hoop het nieuwe jaar voldoende inspiratie te krijgen om het blog en de site te vullen.roos

Reageren? Graag ! Schrijf hier onder ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s